De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tartine Book No. 3

- Ancient Modern Classic Whole

indgår i Tartine serien

Bag om Tartine Book No. 3

Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781452114309
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 304
  • Udgivet:
  • 1. december 2013
  • Størrelse:
  • 261x223x32 mm.
  • Vægt:
  • 1392 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 4. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Tartine Book No. 3

Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

Brugerbedømmelser af Tartine Book No. 3



Find lignende bøger
Bogen Tartine Book No. 3 findes i følgende kategorier: