De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mere af det gode brød

Bag om Mere af det gode brød

85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery. Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af surdejdsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel. Chad Robertsons søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper har udmundet sig i 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk. Og så deler han ud af sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning. MERE AF DET GODE BRØD er opfølgeren til bestselleren DET GODE BRØD af den verdenskendte bager Chad Robertson, medstifter af Tartine Bakery i San Francisco, der har inspireret flere af de bedste danske kokke og bagere. Sagt om Chad Robertson: ?Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt?. - Claus Meyer ?Chad Robertson betegnes af mange som en af verdens bedste bagere. Det er store ord i et lille land som Danmark. Jeg har absolut ingen skrupler med at tilslutte mig sådan en hyldest. For hvis der er nogen, der fortjener den anerkendelse, så er det ham?. - Kille Enna, i sit forord til DET GODE BRØD

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711994559
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 336
  • Udgivet:
  • 6. oktober 2021
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 223x261x32 mm.
  • Vægt:
  • 1381 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 23. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan muligvis leveres inden juleaften

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mere af det gode brød

85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery.

Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af surdejdsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel. Chad Robertsons søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper har udmundet sig i 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk. Og så deler han ud af sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning.
MERE AF DET GODE BRØD er opfølgeren til bestselleren DET GODE BRØD af den verdenskendte bager Chad Robertson, medstifter af Tartine Bakery i San Francisco, der har inspireret flere af de bedste danske kokke og bagere.

Sagt om Chad Robertson:
?Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt?.
- Claus Meyer
?Chad Robertson betegnes af mange som en af verdens bedste bagere. Det er store ord i et lille land som Danmark. Jeg har absolut ingen skrupler med at tilslutte mig sådan en hyldest. For hvis der er nogen, der fortjener den anerkendelse, så er det ham?.
- Kille Enna, i sit forord til DET GODE BRØD

Brugerbedømmelser af Mere af det gode brød