De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery

Bag om Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery

Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I "Det gode brød" viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske bageri, Tartine Bakery. "Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt." – Claus Meyer

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711516386
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 304
  • Udgivet:
  • 25. februar 2016
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 222x261x32 mm.
  • Vægt:
  • 1457 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 23. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan muligvis leveres inden juleaften

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery

Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I "Det gode brød" viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske bageri, Tartine Bakery.
"Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt." – Claus Meyer

Brugerbedømmelser af Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery

  • Birthe N. 3. april 2021

    Lækre opskrifter på skønne brød. Det skal dog siges, det er ikke en bog for nybegyndere.

  • Casper v. 19. januar 2021

    Virkelige en gode bog - nogle fantastiske opskrifter på brød. Et must have

  • Agnete A. 24. april 2020

    Hvis du vil vide hvordan godt brød bliver til, er der næppe en bedre grundbog end denne. Lær hvad hævning og surdej er, og gør. Og derefter kan du skabe dine egne
    brød.... Og der er mange forslag i bogen, til inspiration!