De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i My Hero Academia serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • - Izuku Midoriya: Oprindelse
  af Kohei Horikoshi
  280,95 kr.

  Hvordan ville verden se ud, hvis superkræfter, der kaldes ”TRÆK”, manifesterede sig i 80 procent af befolkningen? Helte og skurke ville kæmpe over det hele! At være en helt ville betyde, at man skulle lære at bruge sin kraft, men hvor ville man tage hen for at studere? Heltegymnasiet selvfølgelig! Men hvad ville du så gøre, hvis du var én af de 20 procent, der er født trækløs? Folkeskoleelev Izuku Midoriya vil mere end noget andet gerne være helt, men han har ikke et gran af kraft i sig. Uden nogen chance for at blive optaget på det prestigefyldte U.A. Gymnasium for heltespirer, ligner hans liv mere og mere en blindgyde. Men så efter et møde med All Might, den største helt af dem alle, får han muligheden for at ændre sin skæbne …

 • - Gå amok, din forbandede nørd!
  af Kohei Horikoshi
  358,95 kr.

  Hvordan ville verden se ud, hvis superkræfter, der kaldes ”TRÆK”, manifesterede sig i 80 procent af befolkningen? Helte og skurke ville kæmpe over det hele! At være en helt ville betyde, at man skulle lære at bruge sin kraft, men hvor ville man tage hen for at studere?Heltegymnasiet selvfølgelig! Men hvad ville du så gøre, hvis du var én af de 20 procent, der er født trækløs?Endelig begynder den såkaldte kamptræning! Jeg er nervøs, men gør mit bedste for ikke at tabe til alle … jeg ved det bliver svært, men jeg er ikke den samme som før! Nå, træningspartneren er KACCHAN! Gør altid dit bedste for at vinde!

 • - All Might
  af Kohei Horikoshi
  358,95 kr.

  En dag begyndte folk at manifestere evner, der efterhånden blev kendt som ”træk”, og inden længe var verden fuld af mennesker med superkræfter. Men med fremkomsten af disse exceptionelle individer, sås en stigning i kriminaliteten, og myndighederne var ude af stand der, til at håndtere situationen. På samme tid dukkede en række mennesker op med det formål at modsætte sig ondskabens fremvækst! Som sker taget lige ud af tegneserierne opretholdt disse helte freden, og er endda officielt autoriseret til at bekæmpe kriminalitet. Vores historie begynder, da en bestemt trækløs dreng og livslang heltefan, møder verden største helt, der lægger vejen for, at han kan blive den største helt nogensinde! Jeg ved ikke, om det er en fjendtlig alliance, som er kommet for at dræbe os? Eller om de i stedet er ude efter ALL MIGTH? Lige gyldigt hvad, kan de bare komme an! PLUS ULTRA!

 • - Drengen født med det hele
  af Kohei Horikoshi
  358,95 kr.

  En dag begyndte folk at manifestere evner, der efterhånden blev kendt som ”træk”, og inden længe var verden fuld af mennesker med superkræfter. Men med fremkomsten af disse exceptionelle individer, sås en stigning i kriminaliteten, og myndighederne var ude af stand der, til at håndtere situationen. På samme tid dukkede en række mennesker op med det formål at modsætte sig ondskabens fremvækst! Som sker taget lige ud af tegneserierne opretholdt disse helte freden, og er endda officielt autoriseret til at bekæmpe kriminalitet. Vores historie begynder, da en bestemt trækløs dreng og livslang heltefan, møder verden største helt, der lægger vejen for, at han kan blive den største helt nogensinde! Deku blev nr. 1 i forhindringsløbet, men næste disciplin er rytterkampen kibasenkibasen, og dér kunne det godt ske, at Deku at kom­kom­mer i mer klemmeklemme! Men jeg ved, at han i hvert fald ikke kommer til at sænke paraderne, og nu er det jo Deku, vi snakker om, så jeg er sikker på, at han nok skal klare den! Men jeg vil også kæmpe hårdt! Mor og far, jeg skal nok gøre jer stolte! PLUS ULTRA!

 • - Todoroki Shoto: Oprindelse
  af Kohei Horikoshi
  343,95 kr.

  En dag begyndte folk at manifestere evner, der efterhånden blev kendt som ”træk”, og inden længe var verden fuld af mennesker med superkræfter. Men med fremkomsten af disse exceptionelle individer, sås en stigning i kriminaliteten, og myndighederne var ude af stand der, til at håndtere situationen. På samme tid dukkede en række mennesker op med det formål at modsætte sig ondskabens fremvækst! Som sker taget lige ud af tegneserierne opretholdt disse helte freden, og er endda officielt autoriseret til at bekæmpe kriminalitet. Vores historie begynder, da en bestemt trækløs dreng og livslang heltefan, møder verden største helt, der lægger vejen for, at han kan blive den største helt nogensinde! Vi er nået til sidste duel i turneringens første runde. Bakugo er bestemt en stærk modstander - alligevel fejler frk. Urarakas kampgejst intet. Må den bedste vinde! Her på slagmarken er vi ikke blot, men rivaler! De to er dog ikke de eneste, der giver alt - jeg må også kæmpe med stålsat viljefor at blive en helt, som min storebror kan være stolt af! PLUS ULTRA!

 • - Modgang
  af Kohei Horikoshi
  358,95 kr.

  En dag begyndte folk at manifestere evner, der efterhånden blev kendt som ”træk”, og inden længe var verden fuld af mennesker med superkræfter. Men med fremkomsten af disse exceptionelle individer, sås en stigning i kriminaliteten, og myndighederne var ude af stand der, til at håndtere situationen. På samme tid dukkede en række mennesker op med det formål at modsætte sig ondskabens fremvækst! Som sker taget lige ud af tegneserierne opretholdt disse helte freden, og er endda officielt autoriseret til at bekæmpe kriminalitet. Vores historie begynder, da en bestemt trækløs dreng og livslang heltefan, møder verden største helt, der lægger vejen for, at han kan blive den største helt nogensinde! Efter sportsfestivalen fandt vi ud af,at Tenyas bror var blevet overfaldet af en skurk. Og Tenya, den idiot, hvor længe kan han holde facaden? Nogle dage senere skal vi i heltepraktik med de professionelle. Jeg har endelig fattet det: hvis jeg vil gå den vej, jeg selv ønsker - hvis jeg virkelig vil for- forandre mig - kan jeg ikke blive ved med at flygte fra min far!PLUS ULTRA!

 • - Oprindelse
  af Kohei Horikoshi
  343,95 kr.

  En dag begyndte folk at manifestere evner, der efterhånden blev kendt som ”træk”, og inden længe var verden fuld af mennesker med superkræfter. Men med fremkomsten af disse exceptionelle individer, sås en stigning i kriminaliteten, og myndighederne var ude af stand der, til at håndtere situationen. På samme tid dukkede en række mennesker op med det formål at modsætte sig ondskabens fremvækst! Som sker taget lige ud af tegneserierne opretholdt disse helte freden, og er endda officielt autoriseret til at bekæmpe kriminalitet. Vores historie begynder, da en bestemt trækløs dreng og livslang heltefan, møder verden største helt, der lægger vejen for, at han kan blive den største helt nogensinde! Det at være helt er ensbetydende med at bevare en stærk overbevisning. Men hvis det sender én på gale kurs, risikerer man at miste den vej, man virkelig ønsker at gå, af syne. Mens I er i heltepraktik, afhænger det helt af jer selv, hvilken lærdom og hvilke indtryk, I tager med jer. Det var alt fra mig. Af sted med jer - men tab nu ikke hovederne!PLUS ULTRA!

 • - Yaoyorozus oprejsning
  af Kohei Horikoshi
  343,95 kr.

  En dag begyndte folk at manifestere evner, der efterhånden blev kendt som ”træk”, og inden længe var verden fuld af mennesker med superkræfter. Men med fremkomsten af disse exceptionelle individer, sås en stigning i kriminaliteten, og myndighederne var ude af stand der, til at håndtere situationen. På samme tid dukkede en række mennesker op med det formål at modsætte sig ondskabens fremvækst! Som sker taget lige ud af tegneserierne opretholdt disse helte freden, og er endda officielt autoriseret til at bekæmpe kriminalitet. Vores historie begynder, da en bestemt trækløs dreng og livslang heltefan, møder verden største helt, der lægger vejen for, at han kan blive den største helt nogensinde! Den praktiske del af vores eksamen er begyndt - og det er vores kampevner, der bliver testet! Vi skal nemlig kæmpe samme to og to mod én af vore lærere! Men i forhold til min holdkammerat, Todoroki, er jeg nok ikke til megen nytte ...Alligevel vil jeg gøre alt, hvad jeg kan, for at bestå!PLUS ULTRA!

 • - My Hero
  af Kohei Horikoshi
  343,95 kr.

  En dag begyndte folk at manifestere evner, der efterhånden blev kendt som ”træk”, og inden længe var verden fuld af mennesker med superkræfter. Men med fremkomsten af disse exceptionelle individer, sås en stigning i kriminaliteten, og myndighederne var ude af stand der, til at håndtere situationen. På samme tid dukkede en række mennesker op med det formål at modsætte sig ondskabens fremvækst! Som sker taget lige ud af tegneserierne opretholdt disse helte freden, og er endda officielt autoriseret til at bekæmpe kriminalitet. Vores historie begynder, da en bestemt trækløs dreng og livslang heltefan, møder verden største helt, der lægger vejen for, at han kan blive den største helt nogensinde! Midoriya og de andre elever er på sommerlejr for at udvikle deres træk! Men det er ikke en almindelig ferie, men intensiv træning, så deres træk kan blive forbedret! Lærerne giver dem nogle skrappe udfordringer, men måske de er lidt for skrappe? Især, da de pludselig bliver angrebet af en ny gruppe af fjender!PLUS ULTRA!

 • - Alle for en!
  af Kohei Horikoshi
  313,95 kr.

  En dag begyndte folk at manifestere evner, der efterhånden blev kendt som ”træk”, og inden længe var verden fuld af mennesker med superkræfter. Men med fremkomsten af disse exceptionelle individer, sås en stigning i kriminaliteten, og myndighederne var ude af stand der, til at håndtere situationen. På samme tid dukkede en række mennesker op med det formål at modsætte sig ondskabens fremvækst! Som sker taget lige ud af tegneserierne opretholdt disse helte freden, og er endda officielt autoriseret til at bekæmpe kriminalitet. Vores historie begynder, da en bestemt trækløs dreng og livslang heltefan, møder verden største helt, der lægger vejen for, at han kan blive den største helt nogensinde! Bakugo er blevet, og den negative omtale har bragt alle på Heltegymnasiet i oprør! Mens lærerne forsøger at finde ud af, hvad de skal gøre, har Midoriya og hans kammerater andre planer: en redningsaktion for Bakugo, der kan koste dem bortvisningfra skolen!PLUS ULTRA!

 • - Begyndelsens slutning, slutningens begyndelse
  af Kohei Horikoshi
  308,95 kr.

  En dag begyndte folk at manifestere evner, der efterhånden blev kendt som ”træk”, og inden længe var verden fuld af mennesker med superkræfter. Men med fremkomsten af disse exceptionelle individer, sås en stigning i kriminaliteten, og myndighederne var ude af stand der, til at håndtere situationen. På samme tid dukkede en række mennesker op med det formål at modsætte sig ondskabens fremvækst! Som sker taget lige ud af tegneserierne opretholdt disse helte freden, og er endda officielt autoriseret til at bekæmpe kriminalitet. Vores historie begynder, da en bestemt trækløs dreng og livslang heltefan, møder verden største helt, der lægger vejen for, at han kan blive den største helt nogensinde!En maskeretmaskeret personperson er dukket op for at bekæmpe alle helte – og især All Might! Der er ikke tid til at være bange! Jeg har venner! Jeg har kræfter!PLUS ULTRA!

 • - Prøven
  af Kohei Horikoshi
  280,95 kr.

  En dag begyndte folk at manifestere evner, der efterhånden blev kendt som ”træk”, og inden længe var verden fuld af mennesker med superkræfter. Men med fremkomsten af disse exceptionelle individer, sås en stigning i kriminaliteten, og myndighederne var ude af stand der, til at håndtere situationen. På samme tid dukkede en række mennesker op med det formål at modsætte sig ondskabens fremvækst! Som sker taget lige ud af tegneserierne opretholdt disse helte freden, og er endda officielt autoriseret til at bekæmpe kriminalitet. Vores historie begynder, da en bestemt trækløs dreng og livslang heltefan, møder verden største helt, der lægger vejen for, at han kan blive den største helt nogensinde!Jeg er bare så spændt! Jeg har forbedret mit kostume og vist min nye stil frem! Okay,lad os tage den provisoriske heltelicens!Kom så! PLUS ULTRA!

 • af Kohei Horikoshi
  98,95 kr.

  Fun, action-packed story that takes inspiration from American superhero comics.

 • af Kohei Horikoshi
  93,95 kr.

 • af Kohei Horikoshi
  103,95 kr.

  My hero academia vol. 4 byder på en ny action spækket historie med den unge dreng Midoriya! Sports festivalen ved U.A. High, er et sted for heltene, som ønsker at vise sine kræfter frem, og finde sin egen superhelte mentor. Her har studenterne har allerede kæmpet igennem den indledende runde, men nu skal ‘teame’ op, og vise at de er kvalificeret til den næste runde.Hele landet kigger med, og det gør de skygge kræfter også som angreb akademiet. Få historien i det fjerde bind af My Hero Academia vol. 4 her.

 • af Kohei Horikoshi
  103,95 kr.

 • af Kohei Horikoshi
  103,95 kr.

 • af Kohei Horikoshi
  98,95 kr.

  Fun, action packed story that takes inspiration from American superhero comics.

 • af Kohei Horikoshi
  98,95 kr.

  Midoriya inherits the superpower of the world's greatest hero, but greatness won't come easy.

 • af Kohei Horikoshi
  98,95 kr.

  Midoriya inherits the superpower of the world's greatest hero, but greatness won't come easy.

 • af Kohei Horikoshi
  93,95 kr.

 • af Kohei Horikoshi
  83,95 kr.

  Midoriya inherits the superpower of the world's greatest hero, but greatness won't come easy.

 • af Kohei Horikoshi
  98,95 kr.

  Midoriya inherits the powers of the world's greatest superhero, but finds that even with the benefit of this greatness rarely comes easily.

 • af Kohei Horikoshi
  98,95 kr.

  Midoriya inherits the superpower of the world's greatest hero, but greatness won't come easy.

 • af Kohei Horikoshi
  98,95 kr.

  Midoriya inherits the superpower of the world's greatest hero, but greatness won't come easy.

 • af Kohei Horikoshi
  103,95 kr.

  Midoriya inherits the superpower of the world's greatest hero, but greatness won't come easy.

 • af Kohei Horikoshi
  103,95 kr.

  Midoriya inherits the superpower of the world's greatest hero, but greatness won't come easy.

 • af Kohei Horikoshi
  93,95 kr.

  Kouhei Horikoshi was born in Aichi, Japan, in 1986. He received a Tezuka Award Honorable Mention in 2006, and after publishing several short stories in Akamaru Jump, his first serialized work in Weekly Shonen Jump was Oumagadoki Doubutsuen in 2010. My Hero Academia is his third series in Weekly Shonen Jump.

 • af Kohei Horikoshi
  98,95 kr.

  Midoriya inherits the superpower of the world's greatest hero, but greatness won't come easy.

 • af Kohei Horikoshi
  98,95 kr.