Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes
- With Many Useful Miscellaneous Receipts, And Full Directions For The Construction Of An Economical Drying-Chimney And Apparatus, On An Entirely Original
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 204
- Udgivet:
- 6. april 2021
- Størrelse:
- 229x152x12 mm.
- Vægt:
- 304 g.
- 2-3 uger.
- 10. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..