Ultraviolet Light in Food Technology
- Principles and Applications
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 360
- Udgivet:
- 6. Juni 2019
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 241x162x25 mm.
- Vægt:
- 814 g.
- 2-3 uger.
- 9. Oktober 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ultraviolet Light in Food Technology
The new edition of Ultraviolet Light in Food Technology: Principles and Applications will present recent understanding of the fundamentals of UV light along with new applied knowledge that has accumulated during the 7 years since the first edition published in 2009.
Brugerbedømmelser af Ultraviolet Light in Food Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ultraviolet Light in Food Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621