Thermal Food Processing
- New Technologies and Quality Issues, Second Edition
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 686
- Udgivet:
- 16. November 2016
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 178x254x0 mm.
- Vægt:
- 453 g.
- 8-11 hverdage.
- 5. Oktober 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Thermal Food Processing
Thermal processing remains one of the most important processes in the food industry. Now in its second edition, this volume continues to explore the latest developments in the field. Topics discussed include thermal properties of foods, heat and mass transfer, deterministic heat transfer models for predicting internal product temperatures, and modeling thermal processing using artificial neural networks (ANN) and computational fluid dynamics (CFD). It also explores thermal processing of various foods, the effect of ultrahigh temperature (UHT) treatment processing on milk, and ohmic, radio frequency (RF) dialectric, infrared, and pressure-assisted heating.
Brugerbedømmelser af Thermal Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Thermal Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621