The French Cook
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 280
- Udgivet:
- 6. Maj 2008
- Udgave:
- Størrelse:
- 148x232x30 mm.
- Vægt:
- 562 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The French Cook
"The French Cook, 1651", is the most important cookery book of the 17th century. It was the first recipe book to receive international acclaim, and European cookery was changed, through its influence, for many centuries to come.
Brugerbedømmelser af The French Cook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The French Cook findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621