The Complete Book of Japanese Cooking
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 15. Marts 1980
- Størrelse:
- 153x228x19 mm.
- Vægt:
- 362 g.
- 8-11 hverdage.
- 8. Oktober 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Complete Book of Japanese Cooking
Hundreds of authentic, traditional and easy-to-follow Japanese recipes brought to your fingertips with this wonderful cookbook by award-winning cookbook author Elisabeth Lambert Ortiz and gourmet Japanese cook Mitsuko Endo.
Brugerbedømmelser af The Complete Book of Japanese Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Complete Book of Japanese Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621