De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Complete Book of Japanese Cooking

Bag om The Complete Book of Japanese Cooking

Hundreds of authentic, traditional and easy-to-follow Japanese recipes brought to your fingertips with this wonderful cookbook by award-winning cookbook author Elisabeth Lambert Ortiz and gourmet Japanese cook Mitsuko Endo.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780871313218
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 15. Marts 1980
  • Størrelse:
  • 153x228x19 mm.
  • Vægt:
  • 362 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 8. Oktober 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Complete Book of Japanese Cooking

Hundreds of authentic, traditional and easy-to-follow Japanese recipes brought to your fingertips with this wonderful cookbook by award-winning cookbook author Elisabeth Lambert Ortiz and gourmet Japanese cook Mitsuko Endo.

Brugerbedømmelser af The Complete Book of Japanese Cooking



Find lignende bøger
Bogen The Complete Book of Japanese Cooking findes i følgende kategorier: