De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

- How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition

Bag om The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef, venison, pork, lamb, poultry, and goat.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780760354490
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 272
  • Udgivet:
  • 1. Marts 2018
  • Udgave:
  • Størrelse:
  • 187x232x20 mm.
  • Vægt:
  • 754 g.
  • 2-3 uger.
  • 8. Oktober 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef, venison, pork, lamb, poultry, and goat.

Brugerbedømmelser af The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making