The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making
- How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition
indgår i Complete Meat serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 1. Marts 2018
- Udgave:
- Størrelse:
- 187x232x20 mm.
- Vægt:
- 754 g.
- 2-3 uger.
- 8. Oktober 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making
Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef, venison, pork, lamb, poultry, and goat.
Brugerbedømmelser af The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621