The Beer Cheese Book
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 216
- Udgivet:
- 27. Oktober 2017
- Størrelse:
- 165x165x0 mm.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Beer Cheese Book
Garin Pirnia traces the history of beer cheese from its beginnings at the Driftwood Inn in Winchester, Kentucky, to today, situating it alongside other dishes such as the German cheese spread obatzda, queso dip, and pimento cheese.
Brugerbedømmelser af The Beer Cheese Book
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Beer Cheese Book findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621