De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

SOUS VIDE i hverdagen

Bag om SOUS VIDE i hverdagen

Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. Bogens kapitler: Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op. Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg. Aftensmad 1: tilberedning på under én time Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem. Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften. Sødt: ingen kogebog uden desserter Af forfatteren til Grundbogen i SOUS VIDE.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740617481
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 148
  • Udgivet:
  • 20. oktober 2017
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 178x247x18 mm.
  • Vægt:
  • 537 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 5. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af SOUS VIDE i hverdagen

Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. Bogens kapitler:
Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op.
Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg.
Aftensmad 1: tilberedning på under én time
Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem.
Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften.
Sødt: ingen kogebog uden desserter
Af forfatteren til Grundbogen i SOUS VIDE.

Brugerbedømmelser af SOUS VIDE i hverdagen