SOUS VIDE i hverdagen
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 148
- Udgivet:
- 20. oktober 2017
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 178x247x18 mm.
- Vægt:
- 537 g.
- 1-3 hverdage.
- 5. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af SOUS VIDE i hverdagen
Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. Bogens kapitler:
Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op.
Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg.
Aftensmad 1: tilberedning på under én time
Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem.
Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften.
Sødt: ingen kogebog uden desserter
Af forfatteren til Grundbogen i SOUS VIDE.
Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op.
Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg.
Aftensmad 1: tilberedning på under én time
Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem.
Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften.
Sødt: ingen kogebog uden desserter
Af forfatteren til Grundbogen i SOUS VIDE.
Brugerbedømmelser af SOUS VIDE i hverdagen
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen SOUS VIDE i hverdagen findes i følgende kategorier:
- Mad og drikke > Kogebøger
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: Specielle retter og menuer > Kogebøger: hovedretter
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621