Airfryer-kogebogen
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 142
- Udgivet:
- 30. november 2022
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 199x268x19 mm.
- Vægt:
- 694 g.
- 1-3 hverdage.
- 3. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Airfryer-kogebogen
Airfryer-kogebogen indeholder opskrifter på autentisk og lækker mad fra hele verden tilberedt hurtigt og energivenligt.
Hvert tredje køkken i USA er nu udstyret med en airfryer, og salget af den lille og energivenlige ovn går kun én vej i Europa – op. Og det foregår i et tempo, så noget tyder på, at airfryer bliver et af julens store gavehit 2022.
Hvad er en airfryer? Det er en firkantet kasse, der fungerer som en frituregryde, men bruger luft i stedet for olie. Airfryer er derfor i første omgang blevet et hit som tilberedningsmetode til langt sundere udgaver af pommes frites og anden friture-fastfood, men en airfryer kan langt mere end det. I Airfryer-kogebogen præsenterer Peter Friehling opskrifter på autentiske pizzaer, fantastiske chokoladekager, sprød og saftig kylling, veltilberedt fisk, thai-retter og meget mere.
Som indehaver af hele tre airfryer, der ofte kører, er Peter Friehling at betegne som airfryer-ekspert, og Airfryer-kogebogen er en grundbog, hvor han både forklarer, hvad maskinen er og deler ud af sine allerbedste tips og tricks og giver dig råd med på vejen, når du skal købe en airfryer.
Hvert tredje køkken i USA er nu udstyret med en airfryer, og salget af den lille og energivenlige ovn går kun én vej i Europa – op. Og det foregår i et tempo, så noget tyder på, at airfryer bliver et af julens store gavehit 2022.
Hvad er en airfryer? Det er en firkantet kasse, der fungerer som en frituregryde, men bruger luft i stedet for olie. Airfryer er derfor i første omgang blevet et hit som tilberedningsmetode til langt sundere udgaver af pommes frites og anden friture-fastfood, men en airfryer kan langt mere end det. I Airfryer-kogebogen præsenterer Peter Friehling opskrifter på autentiske pizzaer, fantastiske chokoladekager, sprød og saftig kylling, veltilberedt fisk, thai-retter og meget mere.
Som indehaver af hele tre airfryer, der ofte kører, er Peter Friehling at betegne som airfryer-ekspert, og Airfryer-kogebogen er en grundbog, hvor han både forklarer, hvad maskinen er og deler ud af sine allerbedste tips og tricks og giver dig råd med på vejen, når du skal købe en airfryer.
Brugerbedømmelser af Airfryer-kogebogen
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Airfryer-kogebogen findes i følgende kategorier:
- Mad og drikke > Kogebøger
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger for selskaber
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: Specielle retter og menuer
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621