De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Grill bedre med Sous vide

Bag om Grill bedre med Sous vide

Sous vide og grill er et makkerpar, som ganske enkelt får det bedste frem i mad. Sous vide-tilberedningen sikrer en perfekt konsistens og smag, mens grilningen giver den optimale stegeskorpe. I Grill bedre med sous vide får du tips og tricks og en stribe lækre grillretter, der viser det store potentiale i kombinationen af sous vide og grill. Grillretterne går fra de helt enkle hverdagsretter, som grillspyd med kylling og asparges eller farserede porrer, over klassikere som pulled pork og brisket til gæsteretter som højreb eller kirsebærmarinerede oksehaler. Grillmaden er spækket med smag fra marinader som ponzu, hoisinsovs og kirsebærsovs – alle fremstillet sous vide. Til grillmad hører dips, og bogen giver dig opskrifter på en række dips fra den klassiske ketchup over ostesovsen med parmesan til den krydrede butternut squash-dip. Endelig præsenteres du for sommersaft til børnene, drinks til forældrene og meget mere, alt sammen lavet sous vide for optimal smagsmæssig udnyttelse af råvarerne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740655889
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 136
  • Udgivet:
  • 11. oktober 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 178x247x21 mm.
  • Vægt:
  • 586 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 5. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Grill bedre med Sous vide

Sous vide og grill er et makkerpar, som ganske enkelt får det bedste frem i mad. Sous vide-tilberedningen sikrer en perfekt konsistens og smag, mens grilningen giver den optimale stegeskorpe. I Grill bedre med sous vide får du tips og tricks og en stribe lækre grillretter, der viser det store potentiale i kombinationen af sous vide og grill.
Grillretterne går fra de helt enkle hverdagsretter, som grillspyd med kylling og asparges eller farserede porrer, over klassikere som pulled pork og brisket til gæsteretter som højreb eller kirsebærmarinerede oksehaler.
Grillmaden er spækket med smag fra marinader som ponzu, hoisinsovs og kirsebærsovs – alle fremstillet sous vide.
Til grillmad hører dips, og bogen giver dig opskrifter på en række dips fra den klassiske ketchup over ostesovsen med parmesan til den krydrede butternut squash-dip.
Endelig præsenteres du for sommersaft til børnene, drinks til forældrene og meget mere, alt sammen lavet sous vide for optimal smagsmæssig udnyttelse af råvarerne.

Brugerbedømmelser af Grill bedre med Sous vide