Soil and Water Conservation for Sustainable Food Production
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 124
- Udgivet:
- 30. oktober 2022
- Udgave:
- 22001
- Størrelse:
- 155x8x235 mm.
- Vægt:
- 201 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Soil and Water Conservation for Sustainable Food Production
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Soil and Water Conservation for Sustainable Food Production findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Levnedsmiddelkemi
- Geofag, geografi og miljøvidenskab > Geovidenskab > Hydrologi og hydrosfæren
- Geofag, geografi og miljøvidenskab > Miljø > Bæredygtighed
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Landbrug og havbrug > Landbrugsvidenskab > Jordbrugsvidenskab