Safety and quality of water used in food production and processing
- meeting report
- Sprog:
- Engelsk
- ISBN:
- 9789251318089
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 97
- Udgivet:
- 30. September 2021
- Størrelse:
- 0x250x0 mm.
- 2-4 uger.
- 15. Oktober 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Safety and quality of water used in food production and processing
Provides guidance on safe water use when preparing fresh produce and fish. The report is also a guide for water risk management. Water is a major input in food, from primary production through all stages in the food value chain to consumption.
Brugerbedømmelser af Safety and quality of water used in food production and processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Safety and quality of water used in food production and processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621