Protein Structure Analysis
- Preparation, Characterization, and Microsequencing
indgår i Springer Lab Manuals serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 316
- Udgivet:
- 7. November 2012
- Udgave:
- 1997
- Størrelse:
- 235x155x18 mm.
- Vægt:
- 510 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. Oktober 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Protein Structure Analysis
"Protein Structure Analysis - Preparation and Characterization" is a compilation of practical approaches to the structural analysis of proteins and peptides. The methods compiled in this book were demonstrated in student courses and in the EMBO Practical Course on "Microsequence Analysis of Proteins" held in Berlin September 10-15, 1995.
Brugerbedømmelser af Protein Structure Analysis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621