Masters of American Cookery
- M. F. K. Fisher, James Beard, Craig Claiborne, Julia Child
indgår i At Table serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 426
- Udgivet:
- 1. januar 2006
- Størrelse:
- 152x227x26 mm.
- Vægt:
- 640 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Masters of American Cookery
Ever since American soldiers returned home after World War II with a passion for pate and escargots instead of pork and beans, our preferences have moved from cooked to raw, from canned to fresh, from bland to savory, from water to wine. This title includes more than two hundred recipes with chapters on appetizers, soups, salads, sauces, and more.
Brugerbedømmelser af Masters of American Cookery
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Masters of American Cookery findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621