Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)
indgår i Savoirs Et Traditions serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 326
- Udgivet:
- 1. Juni 2012
- Størrelse:
- 235x157x23 mm.
- Vægt:
- 476 g.
- 2-3 uger.
- 12. Oktober 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)
WORK IS IN FRENCH The French cook, teaching how to apprester and season all kinds of meat ... vegetables, ... by the sieur of La Varenne, ... Date of the original edition: 1651 The Cuisinier François is the first modern cookbook. It represents the transition from the medieval to the modern cooking.
Brugerbedømmelser af Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651) findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621