De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)

Bag om Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)

WORK IS IN FRENCH The French cook, teaching how to apprester and season all kinds of meat ... vegetables, ... by the sieur of La Varenne, ... Date of the original edition: 1651 The Cuisinier François is the first modern cookbook. It represents the transition from the medieval to the modern cooking.

Vis mere
  • Sprog:
  • Fransk
  • ISBN:
  • 9782012567931
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 326
  • Udgivet:
  • 1. Juni 2012
  • Størrelse:
  • 235x157x23 mm.
  • Vægt:
  • 476 g.
  • 2-3 uger.
  • 12. Oktober 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)

WORK IS IN FRENCH The French cook, teaching how to apprester and season all kinds of meat ... vegetables, ... by the sieur of La Varenne, ... Date of the original edition: 1651 The Cuisinier François is the first modern cookbook. It represents the transition from the medieval to the modern cooking.

Brugerbedømmelser af Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)



Find lignende bøger
Bogen Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651) findes i følgende kategorier: