How to Smoke Fish - Including Brine Curing, Dry Salting, Home Canning
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 64
- Udgivet:
- 5. april 2012
- Størrelse:
- 140x4x216 mm.
- Vægt:
- 94 g.
- 2-3 uger.
- 10. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af How to Smoke Fish - Including Brine Curing, Dry Salting, Home Canning
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen How to Smoke Fish - Including Brine Curing, Dry Salting, Home Canning findes i følgende kategorier: