Hepatitis A Virus in Food
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 60
- Udgivet:
- 6. April 2013
- Størrelse:
- 155x4x235 mm.
- Vægt:
- 108 g.
- 8-11 hverdage.
- 4. Oktober 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Hepatitis A Virus in Food
Hepatitis A virus (HAV) is responsible for around half of the total number of hepatitis infections diagnosed worldwide. HAV infection is mainly propagated via the fecal-oral route, and as a consequence of globalization, transnational outbreaks of foodborne infections are reported with increasing frequency. Therefore, in this review, state-of-the-art information on the molecular procedures for HAV detection in food, and the efficacy of common food manufacturing processes are compiled. The purpose of this Brief is to consolidate basic information on various aspects of HAV and to provide a guideline for its prevention and control across the food supply chain from pre-harvest to manufacturing. ¿
Brugerbedømmelser af Hepatitis A Virus in Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Hepatitis A Virus in Food findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Jura
- Business og læring > Videnskab
- Reference, information og tværfaglige emner
- Jura
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse
- Lægevidenskab og sygepleje > Klinisk medicin og intern medicin > Sygdomme og lidelser
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Mikrobiologi (ikke-medicinsk)
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621