GRØNT - sous vide
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 112
- Udgivet:
- 2. September 2020
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 197x267x19 mm.
- Vægt:
- 605 g.
- 1-3 hverdage.
- 24. September 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af GRØNT - sous vide
GRØNT sous vide er en vejviser til lækre vegetariske og veganske måltider. Glem alt om røde bøffer for en stund – sous vide-tilberedning kan meget mere; den giver den optimale smag og konsistens ved tilberedning af grøntsager. Råvarerne bevarer smagen i en helt særlig grad, når de tilberedes i vakuumposer i vandbad. Med andre ord – smagen forsvinder ikke i vasken sammen med kogevandet.
Bogen giver dig blandt andet opskriften på en gennemført vegansk, nordisk umamisovs, som kan fylde de fleste retter med salt, sødme og velsmag. Du får tips og tricks til, hvordan du får det bedste frem i dine grøntsager, og fem kapitler med originale vegetariske og veganske opskrifter udviklet specielt til sous vide. Bogen er opdelt i kapitlerne:
• Blød – intense supper og cremet chawan mushi
• Enkel – den enkelte grøntsag i centrum
• Frisk – salater, hvor konsistensen er altafgørende
• Fyldig – de mættende retter med masser af smag
• Syrlig – modspil til det fede og det søde
Grønt sous vide er den femte bog om sous vide af specialisten Peter Friehling.
Bogen giver dig blandt andet opskriften på en gennemført vegansk, nordisk umamisovs, som kan fylde de fleste retter med salt, sødme og velsmag. Du får tips og tricks til, hvordan du får det bedste frem i dine grøntsager, og fem kapitler med originale vegetariske og veganske opskrifter udviklet specielt til sous vide. Bogen er opdelt i kapitlerne:
• Blød – intense supper og cremet chawan mushi
• Enkel – den enkelte grøntsag i centrum
• Frisk – salater, hvor konsistensen er altafgørende
• Fyldig – de mættende retter med masser af smag
• Syrlig – modspil til det fede og det søde
Grønt sous vide er den femte bog om sous vide af specialisten Peter Friehling.
Brugerbedømmelser af GRØNT - sous vide
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen GRØNT - sous vide findes i følgende kategorier:
- Mad og drikke > Slankebøger
- Mad og drikke > Kogebøger
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Sund mad og helsekost
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Vegetarisk madlavning
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: Specielle retter og menuer > Kogebøger: salater og grønsagsretter
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621