De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

GRØNT - sous vide

Bag om GRØNT - sous vide

GRØNT sous vide er en vejviser til lækre vegetariske og veganske måltider. Glem alt om røde bøffer for en stund – sous vide-tilberedning kan meget mere; den giver den optimale smag og konsistens ved tilberedning af grøntsager. Råvarerne bevarer smagen i en helt særlig grad, når de tilberedes i vakuumposer i vandbad. Med andre ord – smagen forsvinder ikke i vasken sammen med kogevandet. Bogen giver dig blandt andet opskriften på en gennemført vegansk, nordisk umamisovs, som kan fylde de fleste retter med salt, sødme og velsmag. Du får tips og tricks til, hvordan du får det bedste frem i dine grøntsager, og fem kapitler med originale vegetariske og veganske opskrifter udviklet specielt til sous vide. Bogen er opdelt i kapitlerne: • Blød – intense supper og cremet chawan mushi • Enkel – den enkelte grøntsag i centrum • Frisk – salater, hvor konsistensen er altafgørende • Fyldig – de mættende retter med masser af smag • Syrlig – modspil til det fede og det søde Grønt sous vide er den femte bog om sous vide af specialisten Peter Friehling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740663853
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 112
  • Udgivet:
  • 2. September 2020
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 197x267x19 mm.
  • Vægt:
  • 605 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 24. September 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af GRØNT - sous vide

GRØNT sous vide er en vejviser til lækre vegetariske og veganske måltider. Glem alt om røde bøffer for en stund – sous vide-tilberedning kan meget mere; den giver den optimale smag og konsistens ved tilberedning af grøntsager. Råvarerne bevarer smagen i en helt særlig grad, når de tilberedes i vakuumposer i vandbad. Med andre ord – smagen forsvinder ikke i vasken sammen med kogevandet.
Bogen giver dig blandt andet opskriften på en gennemført vegansk, nordisk umamisovs, som kan fylde de fleste retter med salt, sødme og velsmag. Du får tips og tricks til, hvordan du får det bedste frem i dine grøntsager, og fem kapitler med originale vegetariske og veganske opskrifter udviklet specielt til sous vide. Bogen er opdelt i kapitlerne:

• Blød – intense supper og cremet chawan mushi
• Enkel – den enkelte grøntsag i centrum
• Frisk – salater, hvor konsistensen er altafgørende
• Fyldig – de mættende retter med masser af smag
• Syrlig – modspil til det fede og det søde

Grønt sous vide er den femte bog om sous vide af specialisten Peter Friehling.

Brugerbedømmelser af GRØNT - sous vide