De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fermenterings­kogebogen

Bag om Fermenterings­kogebogen

Mange har de seneste år fået øjnene op for kvaliteten ved fermenterede grøntsager som kimchi og surkål. Men hvordan serverer man grøntsagerne, hvis man ikke bare vil have dem på siden som en pickle eller en salat? I bogen her skriver Jenny Neikell med baggrund i sin store viden om fermenterede grøntsager, om hvordan man får sine fermenterede lækkerier op af glassene og hen på tallerknerne. Opskrifter på lækre supper, madder, småretter, sammenrørte salater, gedigne hovedretter og desserter, der alle indeholder fermenterede grøntsager. Vegetariske hverdagsretter, som er nemme at lave, smagsrige og lette at synes om. Desuden med et boost af gode bakterier. Fermenteringsprocessen bidrager med både syre, salt, tekstur og umami til maden og kan løfte kendte retter til helt nye højder. Bogen giver dig mange nye smagskombinationer at afprøve, for eksempel fermenteret majroesalat med brunet smør, vaffeltacos med gulerødder eller chokoladekage med øl og surkål. Og så er der masser af tips i bogen til, hvordan du inkorporerer flere fermenterede grøntsager i din madlavning. JENNY NEIKELL er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740696738
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 156
  • Udgivet:
  • 27. Februar 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 179x249x20 mm.
  • Vægt:
  • 619 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 24. September 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Fermenterings­kogebogen

Mange har de seneste år fået øjnene op for kvaliteten ved fermenterede grøntsager som kimchi og surkål. Men hvordan serverer man grøntsagerne, hvis man ikke bare vil have dem på siden som en pickle eller en salat?
I bogen her skriver Jenny Neikell med baggrund i sin store viden om fermenterede grøntsager, om hvordan man får sine fermenterede lækkerier op af glassene og hen på tallerknerne. Opskrifter på lækre supper, madder, småretter, sammenrørte salater, gedigne hovedretter og desserter, der alle indeholder fermenterede grøntsager. Vegetariske hverdagsretter, som er nemme at lave, smagsrige og lette at synes om. Desuden med et boost af gode bakterier.
Fermenteringsprocessen bidrager med både syre, salt, tekstur og umami til maden og kan løfte kendte retter til helt nye højder. Bogen giver dig mange nye smagskombinationer at afprøve, for eksempel fermenteret majroesalat med brunet smør, vaffeltacos med gulerødder eller chokoladekage med øl og surkål. Og så er der masser af tips i bogen til, hvordan du inkorporerer flere fermenterede grøntsager i din madlavning.

JENNY NEIKELL er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

Brugerbedømmelser af Fermenterings­kogebogen