De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes

- A global perspective of peristent constraints and of opportunities and strategies for further increasing the productivity and use of pea, lentil, faba bean, chickpea and grasspea in different farming systems

Bag om Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes

Proceedings of the Second International Food Legume Research Conference on Pea, Lentil, Faba Bean, Chickpea, and Grasspea, Cairo, Egypt, 12-16 April 1992

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789401043434
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 991
  • Udgivet:
  • 16. November 2012
  • Udgave:
  • 11994
  • Vægt:
  • 1680 g.
  • 2-3 uger.
  • 9. Oktober 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes

Proceedings of the Second International Food Legume Research Conference on Pea, Lentil, Faba Bean, Chickpea, and Grasspea, Cairo, Egypt, 12-16 April 1992

Brugerbedømmelser af Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes



Find lignende bøger
Bogen Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes findes i følgende kategorier: