Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes
- A global perspective of peristent constraints and of opportunities and strategies for further increasing the productivity and use of pea, lentil, faba bean, chickpea and grasspea in different farming systems
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 991
- Udgivet:
- 16. November 2012
- Udgave:
- 11994
- Vægt:
- 1680 g.
- 2-3 uger.
- 9. Oktober 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes
Proceedings of the Second International Food Legume Research Conference on Pea, Lentil, Faba Bean, Chickpea, and Grasspea, Cairo, Egypt, 12-16 April 1992
Brugerbedømmelser af Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621