Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 376
- Udgivet:
- 13. Juni 2017
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 657 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing
The properties of modern membrane technology make it suitable for applications in the food industry. This book presents the principles and applications of these techniques. It also covers characteristics of membrane separation processes, mass transfer membrane processes, and concentration polarization.
Brugerbedømmelser af Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621