Chicken Egg Yolk Antibodies, Production and Application
- IgY-Technology
indgår i Springer Lab Manuals serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 255
- Udgivet:
- 21. Januar 2013
- Størrelse:
- 155x235x14 mm.
- Vægt:
- 415 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. Oktober 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chicken Egg Yolk Antibodies, Production and Application
Polyclonal antibodies, widely used in research and diagnostics, are conventionally isolated from the blood of immunised mammals. The fact that antibodies can also be detected in the yolk of eggs laid by immunised hens, led to the development of the yolk antibody technology as an alternative method less stressful to animals.
Brugerbedømmelser af Chicken Egg Yolk Antibodies, Production and Application
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chicken Egg Yolk Antibodies, Production and Application findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621