Alternatives to Conventional Food Processing
indgår i Green Chemistry Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 528
- Udgivet:
- 31. Januar 2018
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 2026 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. Oktober 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Alternatives to Conventional Food Processing
This updated edition provides a review of the current major technologies that reduce energy cost and reduce environmental impact while maintaining food safety and quality.
Brugerbedømmelser af Alternatives to Conventional Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Alternatives to Conventional Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621