Advances in Vinegar Production
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 522
- Udgivet:
- 25. September 2019
- Størrelse:
- 239x163x37 mm.
- Vægt:
- 944 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advances in Vinegar Production
The trend in vinegar production is to fuse traditional techniques with state-of-the-art technologies to increase fermentation efficiency.This book reports on all the recent innovations, and compares them to traditional systems. It also reviews new trends on raw materials, substrate pretreatment strategies, fermentation, and acetitification systems.
Brugerbedømmelser af Advances in Vinegar Production
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advances in Vinegar Production findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621