Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 374
- Udgivet:
- 9. August 2019
- Størrelse:
- 240x162x29 mm.
- Vægt:
- 722 g.
- 2-3 uger.
- 9. Oktober 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food
This book provides an overview of the most recent advances made on the field of nanoscience and nanotechnology that significantly influenced the food industry. It provides a multidisciplinary review of the complex mechanisms involved in the research, development, production and legislation of food containing nanostructures systems.
Brugerbedømmelser af Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621