Advances in Noninvasive Food Analysis
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 238
- Udgivet:
- 4. November 2019
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 607 g.
- 8-11 hverdage.
- 5. Oktober 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Advances in Noninvasive Food Analysis
This book explores the potential and recent advances in noninvasive food analysis techniques used to ensure food quality and safety. Such cost-reducing and time-saving non-destructive food analysis techniques covered include, Infrared, Raman Spectroscopy, and Nuclear Magnetic Resonance. The book also covers data processing and modelling.
Brugerbedømmelser af Advances in Noninvasive Food Analysis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Advances in Noninvasive Food Analysis findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621