A History of Wine in Europe, 19th to 20th Centuries, Volume II
- Markets, Trade and Regulation of Quality
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 277
- Udgivet:
- 13. Januar 2021
- Udgave:
- 12019
- Størrelse:
- 148x210x0 mm.
- Vægt:
- 454 g.
- 2-3 uger.
- 9. Oktober 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A History of Wine in Europe, 19th to 20th Centuries, Volume II
This two-volume collection analyses the evolution of wine production in European regions across the nineteenth and twentieth centuries. This second volume looks closely at wine markets and trade, also examining the role of institutions and quality regulation.
Brugerbedømmelser af A History of Wine in Europe, 19th to 20th Centuries, Volume II
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A History of Wine in Europe, 19th to 20th Centuries, Volume II findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621