De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Forrign Modes

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781015456822
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 166
  • Udgivet:
  • 26. oktober 2022
  • Størrelse:
  • 156x9x234 mm.
  • Vægt:
  • 240 g.
  • 2-3 uger.
  • 22. februar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Forrign Modes



Find lignende bøger
Bogen The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Forrign Modes findes i følgende kategorier: