The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Forrign Modes
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 166
- Udgivet:
- 26. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x11x234 mm.
- Vægt:
- 413 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Forrign Modes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Forrign Modes findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Økonomi og finans
- Historie og samfund
- Mad og drikke > Spiritus og drikke
- Sprog og lingvistik
- Historie og arkæologi > Historie > Generel historie og verdenshistorie
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Selvhjælp og personlig udvikling > Personlig økonomi
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Mad og drikke: drikke > Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer