The Oxford Companion to Italian Food
indgår i Oxford Companions serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 672
- Udgivet:
- 25. oktober 2007
- Størrelse:
- 167x244x42 mm.
- Vægt:
- 1226 g.
- 8-11 hverdage.
- 15. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Oxford Companion to Italian Food
A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, this new companion to food, with a foreward by chef Mario Batali. This shall be the first in a series of food history companions devoted to regional cuisine. Forthcoming titles include French, Southeast Asian, and food of the British Isles.
Brugerbedømmelser af The Oxford Companion to Italian Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Oxford Companion to Italian Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621