De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Oxford Companion to Italian Food

Bag om The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, this new companion to food, with a foreward by chef Mario Batali. This shall be the first in a series of food history companions devoted to regional cuisine. Forthcoming titles include French, Southeast Asian, and food of the British Isles.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780198606178
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 672
  • Udgivet:
  • 25. oktober 2007
  • Størrelse:
  • 167x244x42 mm.
  • Vægt:
  • 1226 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 15. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, this new companion to food, with a foreward by chef Mario Batali. This shall be the first in a series of food history companions devoted to regional cuisine. Forthcoming titles include French, Southeast Asian, and food of the British Isles.

Brugerbedømmelser af The Oxford Companion to Italian Food



Find lignende bøger
Bogen The Oxford Companion to Italian Food findes i følgende kategorier: