De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Oxford Companion to Italian Food

Bag om The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, The Oxford Companion to Italian Food features 900 entries, black and white illustrations throughout, and a foreword by chef and media personality Mario Batali.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780195387100
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 672
  • Udgivet:
  • 23. April 2009
  • Størrelse:
  • 158x234x38 mm.
  • Vægt:
  • 1118 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 2. Oktober 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, The Oxford Companion to Italian Food features 900 entries, black and white illustrations throughout, and a foreword by chef and media personality Mario Batali.

Brugerbedømmelser af The Oxford Companion to Italian Food



Find lignende bøger
Bogen The Oxford Companion to Italian Food findes i følgende kategorier: