The Modern Cook: A Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches: Comprising, in Addition to English Cookery, the Most Approv
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 578
- Udgivet:
- 26. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x30x234 mm.
- Vægt:
- 798 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Modern Cook: A Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches: Comprising, in Addition to English Cookery, the Most Approv
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Modern Cook: A Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches: Comprising, in Addition to English Cookery, the Most Approv findes i følgende kategorier: