The Modern Cook: A Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches: Comprising, in Addition to English Cookery, the Most Approv
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 578
- Udgivet:
- 26. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x32x234 mm.
- Vægt:
- 980 g.
- 2-3 uger.
- 27. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Modern Cook: A Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches: Comprising, in Addition to English Cookery, the Most Approv
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Modern Cook: A Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches: Comprising, in Addition to English Cookery, the Most Approv findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Økonomi og finans
- Historie og samfund
- Mad og drikke > Spiritus og drikke
- Sprog og lingvistik
- Historie og arkæologi > Historie > Europæisk historie
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Selvhjælp og personlig udvikling > Personlig økonomi
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Mad og drikke: drikke > Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer