The Invention of Taste
- A Cultural Account of Desire, Delight and Disgust in Fashion, Food and Art
indgår i Sensory Studies serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 24. marts 2016
- Størrelse:
- 244x166x22 mm.
- Vægt:
- 476 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Invention of Taste
The Invention of Taste provides a detailed overview of the development of taste, from ancient times to the present. At the heart of the book is an intriguing question: why did the sensory attribute of human taste become a social metaphor and aesthetic value for judging cultural qualities of art, fashion, cuisine and other social constructions?
Brugerbedømmelser af The Invention of Taste
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Invention of Taste findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621