The Food of Italy
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 432
- Udgivet:
- 20. marts 2014
- Udgave:
- Størrelse:
- 197x251x39 mm.
- Vægt:
- 1462 g.
- 4-7 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Food of Italy
Includes recipes such as glorious tomato and aubergine dishes of Sicily; the classically Roman dishes like salty meat and fried vegetables, and rich Tuscan stews and soups, and so on. This title includes recipe photos as well as local Italy scenes.
Brugerbedømmelser af The Food of Italy
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Food of Italy findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621