The Food of Italy
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 448
- Udgivet:
- 26. november 1998
- Størrelse:
- 137x215x29 mm.
- Vægt:
- 448 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Food of Italy
THE FOOD OF ITALY was written after Claudia Roden spent a year in Italy researching the subject. Regional recipes, country cooking, the bravura of grand dishes; pasta, seafood, rice dishes and authentic Italian desserts; Claudia Roden's encyclopedic knowledge of her subject infuses a rich and stunning book.
Brugerbedømmelser af The Food of Italy
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Food of Italy findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621