The Essence of Japanese Cuisine
- An Essay on Food and Culture
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 276
- Udgivet:
- 20. juli 2000
- Størrelse:
- 156x234x18 mm.
- Vægt:
- 630 g.
- 2-3 uger.
- 21. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Essence of Japanese Cuisine
Reflects on the social and cultural side of Japan and how its culture has been affected by food. Providing both historical and social bases to understand how it has been and is being shaped the country is explored mainly through the topic of its cuisine.
Brugerbedømmelser af The Essence of Japanese Cuisine
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Essence of Japanese Cuisine findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621