The Chemistry of Food
indgår i Inquire & Investigate serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 128
- Udgivet:
- 20. september 2021
- Størrelse:
- 212x15x259 mm.
- Vægt:
- 513 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Chemistry of Food
"Introduces middle school readers to the science behind the food they love to eat as they explore the chemistry within meals, how nutrition works, what creates flavor, and why texture is important. Includes experiments."--Provided by publisher.
Brugerbedømmelser af The Chemistry of Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Chemistry of Food findes i følgende kategorier:
- Børn og unge > Læring
- Børnebøger, ungdomsbøger og undervisningsmidler > Fagbøger for børn og unge: generel faglitteratur > Fagbøger for børn og unge: videnskab og teknologi: generelt > Fagbøger for børn og unge: opfindere, opfindelser og eksperimenter
- Børnebøger, ungdomsbøger og undervisningsmidler > Undervisningsmidler > Undervisningsmidler: matematik, naturfag og teknologi > Undervisningsmidler: naturvidenskab: generelt > Undervisningsmidler: kemi
- Børnebøger, ungdomsbøger og undervisningsmidler > Børn og unge: personlige og sociale spørgsmål > Børn og unge: personlige og sociale emner: krop og sundhed > Børn og unge: personlige og sociale emner: fitness, træning og ernæring
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621