Taste, Trade and Technology
- The Development of the International Meat Industry since 1840
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 302
- Udgivet:
- 26. maj 2006
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 453 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Taste, Trade and Technology
Focusing on the interactions of producers, sellers and consumers of meat across the world, this title elucidates aspects of the evolution of the international economy and the part played by the investment of capital and the enterprise of individuals. It utilises the government reports and papers issued by countries involved in the meat trade.
Brugerbedømmelser af Taste, Trade and Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Taste, Trade and Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621