Sugar and the Making of International Trade Law
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 277
- Udgivet:
- 25. maj 2017
- Størrelse:
- 228x153x19 mm.
- Vægt:
- 414 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sugar and the Making of International Trade Law
Why have international institutions been central to modern trade law for the past century? Written with scholars of international law and international institutions in mind, Michael Fakhri answers this question through an historical examination of three mostly forgotten sugar treaties.
Brugerbedømmelser af Sugar and the Making of International Trade Law
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Sugar and the Making of International Trade Law findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621