De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sensory Evaluation of Food

- Principles and Practices

Bag om Sensory Evaluation of Food

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493950393
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 596
  • Udgivet:
  • 23. august 2016
  • Udgave:
  • 22010
  • Størrelse:
  • 193x260x39 mm.
  • Vægt:
  • 1276 g.
  • 1-2 uger.
  • 11. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Sensory Evaluation of Food

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.

Brugerbedømmelser af Sensory Evaluation of Food



Find lignende bøger
Bogen Sensory Evaluation of Food findes i følgende kategorier: