- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 596
- Udgivet:
- 23. august 2016
- Udgave:
- 22010
- Størrelse:
- 193x260x39 mm.
- Vægt:
- 1276 g.
- 1-2 uger.
- 11. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sensory Evaluation of Food
The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.
Brugerbedømmelser af Sensory Evaluation of Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Sensory Evaluation of Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621