Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods
- Principles and Applications
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 461
- Udgivet:
- 17. september 2016
- Udgave:
- 32014
- Størrelse:
- 235x155x24 mm.
- Vægt:
- 7139 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods
A wealth of vital new topics, including microstructure and diffusive wave spectroscopy, have been added to this revised third edition of the authoritative text on rheology in foods, written by one of the world's leading authorities on food engineering.
Brugerbedømmelser af Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621