De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods

- Principles and Applications

Bag om Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods

A wealth of vital new topics, including microstructure and diffusive wave spectroscopy, have been added to this revised third edition of the authoritative text on rheology in foods, written by one of the world's leading authorities on food engineering.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781489978813
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 461
  • Udgivet:
  • 17. september 2016
  • Udgave:
  • 32014
  • Størrelse:
  • 235x155x24 mm.
  • Vægt:
  • 7139 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods

A wealth of vital new topics, including microstructure and diffusive wave spectroscopy, have been added to this revised third edition of the authoritative text on rheology in foods, written by one of the world's leading authorities on food engineering.

Brugerbedømmelser af Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods



Find lignende bøger
Bogen Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods findes i følgende kategorier: