Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods
- Principles and Applications
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 461
- Udgivet:
- 19. november 2013
- Udgave:
- 32014
- Størrelse:
- 242x157x31 mm.
- Vægt:
- 840 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods
Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods
Brugerbedømmelser af Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621