Probiotika & præbiotika
indgår i Functional foods serien
- Indbinding:
- Hæftet
- Sideantal:
- 192
- Udgivet:
- 8. februar 2018
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 174x241x14 mm.
- Vægt:
- 532 g.
- 1-3 hverdage.
- 25. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Probiotika & præbiotika
Om serien: Functional foods
Functional foods er et begreb, der bruges om mange typer fødevarer. I denne nye serie af bøger anvender vi begrebet i betydningen af naturlige fødevarer – dvs. rene, oprindelige og uspolerede af industriel håndtering – som har kendte, sundhedsfremmende egenskaber. Nogle fødevarer har nemlig så -tydelige ekstra medicinske egenskaber, at vi bevidst bruger dem terapeutisk, dvs. vi -bruger maden som medicin.
I serien er valgt nogle af de fødevarer, som ikke er så almindelige i den nutidige danske kogetradition, og bøgerne vil byde på lettilgængelige, familievenlige opskrifter, som kan benyttes igen og igen. En slags ‘Karolines Køkken’ med fokus på funktionelle fødevarer, som alle kan bruge.
Andre bøger i serien: Bone broth, Gurkemeje og Kokos.
Om forfatterne
Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har i -mange år arbejde med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad og sundhed har stor betydning i kreationsfasen omkring opskrifterne til denne bogserie. Hun kurerer hellere en halsbetændelse med fx timiante, ingefær og koldslynget honning end med en recept fra lægen, og hun brænder for at vise sine læsere, hvilke små mirakler de rette råvarer kan gøre for både krop og sind.
Anna Iben Hollensberg er speciallæge i almen medicin og uddannet heilpraktiker i tysk naturmedicinsk metode. Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin i især Schweiz, Tyskland og USA og i 2016 certificeret Functional Medicine Graduate, som den første danske læge. Hun driver en integreret medicinsk privatklinik i Silkeborg med fokus på orthomolekylær og functional medicine og er desuden faglig ansvarlig på Heilpraktikerskolen, fagunderviser og en efterspurgt foredragsholder.
Charlotte Gylling Mortensen er cand.scient i klinisk ernæring. Hun blev i 2016 certificeret i Functionel Medicine Graduate som den første ernæringsfaglige i Danmark og arbejder på Institut for Ortomolekylær Medicin (IOM) i Lyngby. Hendes interesse for ernæring begyndte, da hun arbejdede for FN’s Verdens-fødevareprogram i Egypten i 1990’erne. Hun har desuden en MSc i journalistik fra University of Wisconsin, USA.
Brugerbedømmelser af Probiotika & præbiotika
-
Overskuelig og informerende og gode illustrationer og opskrifter lige til at gå til
-
Har ikke haft tid endnu til at læse den
-
Jeg kunne ikke åbne forsendelsen på min Mac - så jeg kan desværre ikke anmelde
-
Velskrevet med fakta
-
Kunne desværre ikke læse indholdet, jeg brugte MyLibrary som jeg har brugt til alle mine e-bøger, men indholdet var ligesom krypteret og ikke læsbar
-
Fuld af fakta præsenteret på en forståelig måde... for dig der går op i dit velvære og sætter pris på at din mave fungere og støtter dit immunforsvar bedst muligt, er bogen et rigtig godt køb!
-
Nogenlunde fin bog, emnet var ikke lige mig, men ellers en nem og overskuelig bog. Også meget lærerig hvis man har interesse indenfor emnet
-
Inspiration og inspiration
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621