Probiotika & Præbiotika
- Sådan holder du liv i tarmen og forstanden
indgår i Functional foods serien
- Straks på e-mail.
Normalpris
Abonnementspris
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Probiotika & Præbiotika
En intakt tarmflora er et sikkert værn mod fremmede bakterier og uønskede stoffer. Den beskytter mod allergier, inflammation og smerter, sikrer et godt næringsoptag og stabiliserer stort set alle regulerende systemer i kroppen, så der er ro.
Bogen skaber klarhed over, hvad der er klogt at spise, hvorfor og hvornår – når der skal opbygges robusthed i tarmsystemet. Opskrifterne har direkte fokus på den rigtige og lækre vitalkost, der på én gang fodrer din mikrobiota med probiotisk (levende, fx fermenteret) samt præbiotisk (fiberrig) mad. Det er enkelt, let og ligetil at lave – og meget billigere og mere velsmagende end kosttilskud.
Om forfatterne:
Sandra Pugliese
Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos en dansk mor, der eksperimenterede med alt fra avancerede vegetarretter til kidneypie, og i farmor Donna Rosarias køkken i Calabrien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad.
Sandra har i flere år kreeret sanselige og velsmagende, men samtidig sunde og slanke opskrifter til bl.a. Alt for Damerne og Femina samt sine egne kogebøger. Kombinationen af nord og syd har givet hende nøglen til en verden af autentisk smag i en moderne og sund forklædning. Hun har desuden i mange år arbejdet med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad har stor betydning, når hun skaber nye opskrifter.
Anna Iben Hollensberg
Speciallæge i almen medicin og uddannet heilpraktiker i tysk naturmedicinsk metode. Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin i især Schweiz, Tyskland og USA og i 2016 certificeret Functional Medicine Clinical Practitioner, som den første danske læge. Hun driver en integreret medicinsk privatklinik i Silkeborg med fokus på orthomolekylær og functional medicine og er desuden faglig ansvarlig på Heilpraktikerskolen, fagunderviser og en efterspurgt foredragsholder.
Charlotte Gylling Mortensen
Cand.scient. i klinisk ernæring. Hun blev i 2016 certificeret i Functionel Medicine Clinical Practitioner som den første ernæringsfaglige i Danmark og arbejder på Institut for Ortomolekylær Medicin (IOM) i Lyngby. Hendes interesse for ernæring begyndte, da hun arbejdede for FN’s Verdensfødevareprogram i Egypten i 1990’erne. Hun har desuden en MSc i journalistik fra University of Wisconsin, USA.
E-bogen er lavet i fixed format.
Brugerbedømmelser af Probiotika & Præbiotika
-
Overskuelig og informerende og gode illustrationer og opskrifter lige til at gå til
-
Har ikke haft tid endnu til at læse den
-
Jeg kunne ikke åbne forsendelsen på min Mac - så jeg kan desværre ikke anmelde
-
Velskrevet med fakta
-
Kunne desværre ikke læse indholdet, jeg brugte MyLibrary som jeg har brugt til alle mine e-bøger, men indholdet var ligesom krypteret og ikke læsbar
-
Fuld af fakta præsenteret på en forståelig måde... for dig der går op i dit velvære og sætter pris på at din mave fungere og støtter dit immunforsvar bedst muligt, er bogen et rigtig godt køb!
-
Nogenlunde fin bog, emnet var ikke lige mig, men ellers en nem og overskuelig bog. Også meget lærerig hvis man har interesse indenfor emnet
-
Inspiration og inspiration
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621