De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319875927
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 607
  • Udgivet:
  • 10. maj 2019
  • Udgave:
  • 42018
  • Størrelse:
  • 178x254x0 mm.
  • Vægt:
  • 1178 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Brugerbedømmelser af Principles of Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Principles of Food Chemistry findes i følgende kategorier: