Principles of Food Chemistry
indgår i Food Science Text Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 607
- Udgivet:
- 10. maj 2019
- Udgave:
- 42018
- Størrelse:
- 178x254x0 mm.
- Vægt:
- 1178 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Principles of Food Chemistry
Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.
Brugerbedømmelser af Principles of Food Chemistry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Principles of Food Chemistry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621